Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever

Jag har brottats och slagits alltför länge nu
Grävt mina gropar, sett dig skratta och le
Ändå velat slippa vara som du
Alltid tänkt att jag har mycket mer att ge

Jag har gråtit sen tröstats av drömmar och hopp
Fallit till botten för att sen lyftas upp
Våndats och njutit i själ och kropp
Vaknat i skyming och till en galen tupp

Jag har slipat min hörsel, min smak och min syn
Doftat på blommor, blivit stucken av bin
Blickat ut på betong, blivit hänförd av vyn
Dränkt glädjens sorg i både vatten och vin

Jag har smakat på hjärtan, aldrig älskat förr
Kankse lekt med känslor, inte uppfattat nåt
I aningslös blindhet slagit upp en dörr
Tackar sen livet för den tiden vi fått




Fri vers av maximilano
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-12 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maximilano