Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se, mäster! regnet!

se, mäster! regnet!

så smärtsamt förvirrande

som mardrömmars sol




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-12 12:15



Bookmark and Share


  träsnidaren
mycket träffande!
2012-07-12

  tom boreland
träffsäkert
2012-07-12

    ej medlem längre
underbar
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP