Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt emellan ingenting

Att ha dig här, hängandes; svävandes över allt jag gör,
Över alla tankar i min dimma till hjärna
det gör mig så utmattad, att inte veta var vi står.
Men som i extas går vi ändå tillbaka till det här; till vårat speciella sinnestånd:
Till vårt egna land.
Det är ur min kontroll, jag är din; våra kroppar som ett och våra tankar enade.
Helt urlakad, kraftlös, men oförmögen att göra något åt det;
Varför stannar vi här, mitt emellan ingenting?





Fri vers av RebeccaK
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-13 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeccaK
RebeccaK