Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thanatos



THANATOS

Tågets tystnad

Halsar Bröst och Ögon

De levande

Stirrande In i

VULKAN FÄRGAT HUVUD

Deras Tänkta Tänk

Försluter och Inlindar min Överlevnad

Spåren Till Alla Horisonter

THANATOS

Spårskarvarnas Rytmik

Förenklar

Hoppet mot ner Vidare

In i Djupet

VULKAN FÄRGAT HUVUD

Jag nattens Son














Fri vers av faidros
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-06 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

faidros