Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekelöf

Gunnar, hör du på?
Borta för alltid, eller för alltid hemma,
Någonstans finns du väl, rökandes din pipa,
Skrivandes din dikt, lidandet, som är du,
Det har du väl inte undsluppit dig nu,
Nej, bara drömmen har blivit evig,
Bara livet har vaknat upp,
Nu finns du inte mer,
Förlöst, för evigt död och för evigt född




Fri vers av Steppen
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-02-06 00:26



Bookmark and Share


    L.I.E
I like it..
säger så mycket tycker jag.
även fast man inte känner personen
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Steppen