Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 84 (Tack för kaffet!)

 

 

Anabola asteroider

nära Jupiter

är källan för

allt vatten på jorden

enligt vetenskapen

 

En och annan har

krockat med vår jord

och lämnat iskristaller

som blev till våra hav

så vi kan duscha

och surfa

och fylla vattenkokaren

på morgonen

 

Tack för kaffet

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-13 11:07



Bookmark and Share


  träsnidaren
UNDERBART!!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström