Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 85 (Yttre och inre säkerhetskontroll)

 

 

Yttre och inre

säkerhetskontroll

måste man kunna

för körkort

 

Men du själv är

det viktigaste fordonet

att kontrollera

 

Hur fungerar dina reflexer

och ser du ofta i backspegeln

Tänk på att titta framåt

när du kör

för i den riktningen ligger

Framtiden 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-13 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström