Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt ord på den politiska himlen har behagat singla ner till oss här på jorden.....


"DEMONKRATI !"

Demonkrati !

När demokratin raserats
allting stagnerat


Korruptionen är lag
stark krossar svag


Pengarna styr rubbet
dyrt, t o m krubbet


Multinationell diktatur
toppstyrd struktur


De Rikaste tar allt
klimatet är kallt !


Vi på samhällsbotten
får ingen del av potten !


Vi får slåss för livet
inget är oss givet


Men detta är INTE faktum än
FASAN, vi KAN STOPPA den !


KROSSA DEMONKRATIN !

LEVE DEMOKRATIN !


------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 847 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-13 15:30



Bookmark and Share


  Connie
Himla det där!
2014-05-31

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Både rim och reson i den här!
2012-07-13

    ej medlem längre
Tack bäste broder Mats
för ditt ärliga
och humanistiska
engagemang.

* Christer Kyreus/pacifist
2012-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Dummokrati
Demokratur
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska