Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade jävla flicka

Förbannade, jävla flicka,
du får mig att tänka,längta och undra,
trots att du föralltid släppt min hand.

- Vad gör du? Hur mår du? Varför försvann du?
Smakar hans popcorn godare än mina hallonbåtar?

Kysser han dig varmare i vinternatten än jag gjorde?
Skrattar ni lika barnsligt som vi gjorde tillsammans då livet lekte med oss?

Svettas hans händer? Blir han någonsin nervös i ditt sällskap,sådär som jag plötsligt kunde bli.

Fäller han tårar när ditt liv blir tungt?
Du vet, det jag kunde ha svårt för, när jag så otillräcklig smekte din lugg åt sidan

Förbannade jävla flicka,
måste du vara veckrast av alla i världen!?

Varför förbannade flicka,älskar jag dig så mycket,
att syret i mitt blod andas enbart för dig och ditt liv?

Förbannade jävla jag.

Varför ödslar jag min tid med dessa tankar om dig,
tankar om dig,om honom.

Med ett spräckt hjärta i mitt bröst,
har jag lärt mig gråta - över dig.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 259 gånger
Publicerad 2012-07-13 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann