Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre gin & tonic senare

Jag tar dagen som den kommer

och natten som den går

anmäler klockan för misshandel

den bara slår och slår

Siktar på ett liv efter detta

försöker röka och dricka mig död

det går dock inget vidare

ty jag jag har för mycket glöd

Jag mår faktiskt fina fisken

ungefär som sardiner i burk

stjäl ingen annans tid

helt misslyckad som skurk

Skriver av mig som en revisor kan göra

det rimmar bra ibland illa

häller upp en ny gin & tonic

poletterna börjar nu att trilla

I morgon är idag igår

och dagar är en förbrukningsvara

jag får bara en i taget

tills jag faller som Niagara

Finns det bara liv finns det hopp

en dag är det min stjärna som lyser

men det blir nog nästa sommar

för nu sitter jag bara och fryser.

Skälen att leva är otaliga

själen söker ständigt

efter något eller någon

som kan vara beständigt

 

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-13 19:58



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Bra!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver