Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt gamla jag

Jag försöker bli av med det finaste som finns
Du gjorde det här, det var du

Nu är det lika äckligt
som när man ser en död kråka vid gatan

Lika hemsk och
lidande som satan

Med samma smärta
som när någon trycker in en kniv
i ditt hjärta

Du leker glad och pimp
men på insidan är du lika rutten som en gammal fimp

Vill bara bort från allt ett tag
Jag går tillbaka till mitt gamla jag




Fri vers av Mitra
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-15 00:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbara gudinna
du är en gudinna

alltid
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mitra