Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarens istäcke


Det är i sommarens istäcke vi finner dem.
Småbarnen med sina blågrå läppar ropande
efter mammorna

Mörkersöker

Och nattviolen lägger doften vid hennes bröst




Fri vers av korpfjäder
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-15 21:21



Bookmark and Share


    glasa VIP
den är så underbar och vacker
den vågar säga
a l l t
trots det verkligt grymsorgsargade innehållet
hålls kärleken högt
och vinner
a l l t
sådan poesi skriver du
som är kärlek
av erfarenhet
vetskap

nattvioldoft vid hennes bröst
så rysande vackert
i mörker söker

åh, tack


2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder