Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet är en poet men hur mycket jag en önskar så förmår jag mig inte själv kalla mig för det. Fast här på poeter.se finns det mängder av poetiska texter och som lockar fram min inre lust att uttrycka mig. En gav mig inspiration till följande …


Pepparsprejad varg ...





Jag skäller hit och dit
men kallar det för sång
strör salt i mina livs sår
och liknar snarare en vilsen
pepparsprejad varg
som ylar och gläfser

Varför skapar jag inte poesi?







Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 09:19



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Precis, vilsen är ordet men "det talande jaget" hör inte till mig själv utan jag gjorde mig till tals för en annan individ som jag målade fram genom denna dikt. Och jag önskade att personen i fråga istället satsade på att inte vara en "vilsen uppretad varg" samt försökte bemöda sig om att inte härja med andra och ta till sig reflektioner och kritik för sin egen utveckling skull!
2012-07-16

  kerstin skriver VIP
jag tycker om texten, den känns lite vilsen, men ändå tydlig och klarsynt. och visst är det poesi!
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin