Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själ

Ser du mig här borta

det var jag som gav dig alla orden
de du trädde på din nakna ordlösa
kropp,

Ser du mig inte

det var ju jag som sjöng så hjärtats
kammare stod i flammor


ser ni mig verkligen inte

när ni kysser er blodsvarma med hjälp
av hungern som jag gav


ni ser mig om inte annat i den
tid där stillhet tvingar andningen
att tystna


när tårar väcker ödmjukhet

som känns




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-16 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP