Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukhussommar

Vita rockar och långa korridorer

avidentifierad

kryper vildsjälsflicka instängd i sin
puppa

i smyg gardinen få en glipa

i någon enstaka minut, tillåts livets
bäcken att få törsta, ställs den där
på glänt,

låter sjukhusrocken glida

smeker varsamt retfullt pigga bröst

drar ut på stunden

famnar det som gömts






Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 13:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"underbart är kort"...så fint att se det erotiska i dessa korridorer...
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP