Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****

stela leenden
en mask som spricker
min välputsade fasad
the tears of a clown
på nedsläckta toaletter

klockan ticker
sandkornen börjar ta slut
månen släcker ned soluret
thrice – i´m out
jag fortsätter le




Fri vers (Fri form) av Emma Lindvall
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Lindvall