Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just då på filten,i solen...




Sommarlust

 

 

Tystnad
dina läppar säger allt
 jag håller med
dina ögon ler och ber
utan ord men jag förstår
 din kropp styr jag
med händer och tunga

Allt där imellan är
osynligt
obetydligt
vandrar över hud och fjun
tungan gör cirklar
 i sommarvärmen
smak av salt och vin

Händer som smeker min nacke
för förför förgör
all din längtan

Vi i ett sommarminne




Fri vers av Gryft
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft