Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelnät av idag


Moderna honspindlar

lägger inte längre tid

på att spinna sina trådar

när det finns så många

andra nät att tillgå.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-16 23:13



Bookmark and Share


  Elin Ers
Tilltalar mig väldigt mycket. Vackert och tänkvärt helt enkelt.
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans