Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt i repris från 2009 



Till EN Johanna





Du


 min gudinna


..


lång, slank


näst intill mager 


med


 hud så gyllenbrun och mjuk


...


 lår som sällan


haft köttslig kontakt


ändå


höfter så mjuka och välvda 


...


 dina bröst


fylligt runda


 varma


de uppfyller ömt min kupad hand


 ..


Läppar fylligt röda


med amorbågen så skarp


men


 ändock så spröd 


så mjuk


i sin kontur


 längtan efter


att få kyssa dem, om och


om ingen


 ...


det kantiga


mot det runda, mjuka


det välvda


med hår färgat som eld


 ...


 fulländade kvinna


där du stod


framför mig


..


Kom till mig min sköna


 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-16 20:09



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vackert skrivet om dyrkan:) Tror att du och jag båda skriver om kärleken till en annan kvinna....
2012-09-24

  Hawk
Vacker och lustfylld text!
2012-07-20

  Lars Hedlin
Ser in i..."APPLÅD"
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans