Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 87 (Jag lyssnar på dina ord)

 

 

Jag lyssnar på dina ord

sätter samman dem till meningar

och försöker förstå

 

Det du säger

mellan raderna

med ditt kroppsspråk

med din blick

säger mer än dina ord

som sätts samman till meningar

 

Är din mening

den jag tror

eller

läser jag in

helt fel




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström