Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet just nu iaf...

Två världar,
Två tillstånd,
Två personer.

Kaos och kollision.




Fri vers av sachie
Läst 273 gånger
Publicerad 2012-07-16 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie