Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ropar nästa får du gå.

Jag vill inte att du ska tycka om mig.

Jag vill känna din tunga mot mitt
nyckelben och dina händer runt min hals.

Jag vill beröra dig på djupet tills du känner
så starkt att du vill klösa ut ditt egna hjärta
med bara fingrar.

Jag vill att du kysser mig tills dina läppar
spricker och våra tungor smakar blod.

Jag vill att din lycka, din ångest, ditt liv
ska hänga på en tråd, lindad runt mitt finger.

Nej, säg aldrig igen att du tycker om mig.
Säg att du älskar mig så innerligt att du
kunde dö för mig.

Inte för ens då
Kan jag söka mig till nästa älskling.




Fri vers av Linn G
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-17 00:31



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Fydd av känlor
2012-08-24

  ULJO
Berörande skrift
2012-07-17

  cilax VIP
den hade jag velat ha skrivit
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G