Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag finner mod att åter söka


just dessa sönderslagna

de upplevs skarpa, sylvasst bävande

lägger längtans huvudduk
invid Klippans avsats

med darrande händer synes du
mig som äggskals skörhet

så tillåts åter handen spela över
själens blad

sträcka sig efter

där är så tyst

så märkbart stilla


sakta omges hopp av sorgesam

frid, av det drömda kan ögat spåra
flanspån av ny hud,

det anas under naglar när jag lyfter

hand mot skyn, där i vinkeln emot solen


ser jag livets första vinge, dyka ner i dyn

märkbar är livets föränderlighet

levnadskraft, dess djup




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-17 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP