Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utifrån Max Poisé om att ord är mirakel…


Jag bröt sönder min sons hjärta ...






Jag gick på en glasskiva
lika skör som jag själv kände mig
inför att lämna min son och hans saknad
Om jag då hade fått något svar
som talade om det rätta valet
men svaret valde jag själv
och gick vidare
Jag bröt sönder sonens hjärta
då han var barn och nu 29 år senare
kan jag förnimma detta igen
genom dina ord
och anar kanske din längtan om orden
som mirakel, läker eller smärtar …







Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 492 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-17 16:20



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Gripande. Känner igen mig både innehållet, känslan och bildspråket. Tack!
2014-08-12

    Max Poisé
Minnena är både vår bäste och sämste vän! Tack för att jag fick möjlighet att beröra!
2012-07-20

    Birgersdotter VIP
Berör...
2012-07-19

  Magica VIP
Smärtsamma rader...
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin