Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodiga spår




Kan inte sova och sover jag så

vaknar jag


livet knackar på

jag vaktar innanför en glasdörr


vaknar med trasiga fötter

skorna döljer mina blodiga spår

halvsovandes




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-17 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP