Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jungianska fotspår

Hans blick är vidd

där andas djup






lärde mig älska

mycket sent

I den tid efter att kristallen mist
sin fägring

efter lockelserna i rädslan

efter turer där vi vandrat

själv


vi möttes inte invid den klara
bäcken


vi hade


rensat fisk

radat upp dem


känt den hunger som var

störst











Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-17 21:20



Bookmark and Share


  cilax VIP
den största hungern...
det är så bra
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP