Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan i ett liv

Strö mina ord som askan


över vatten över berg


sätt ihop mig på de platser

där gudar lever inom mig


famna syftet med min själ



älska ännu lite till


då jag inte räcker se min skugga


strävan


den gränsens linje mellan

ditt och mellan mitt


vems strävan

akademisk omöjlighet













Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP