Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförelsemusik

Skratten är ovetande
när fingrarna spelar dem till tystnad.

Ackorden öppnar sina famnar.
Drillarna stampar pianistens fötter.

Våra kroppar är en improvisation
och pianisten tjoar vid sina bedrifter.




Fri vers (Fri form) av eiöi
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-07-17 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eiöi