Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupets orättvisa

Det är inte enkelt det som klarnar
det som klarnar det gör ont


han fångade sin själ och andades djupt


för första gången


det var en sorg att möta det olevda

likt knivskarp smärta mötte han med
öppen blick år av det olevda





frihet kostar om ofrihet begränsat


skriken och det frysta


hur levs de

korsfäster de honom om och om igen


tills spikarna inte längre


känns


Hur kan spikarna

accepteras bli till


en värld som på allvar hänt


Är hans vilda ande friare av


en skuld som inte var hans


känns allting klarare för att han


vinner en ynka sekund




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2012-07-17 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP