Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan hade borrat sig in i hjärteroten

Han trodde att kärlek
och familj inte var
något för honom
Flydde från värme
Rädslan hade borrat sig in
i hjärteroten

Grejen med kärleken är
att den aldrig någonsin
kan stava fel
Den är störst!

Nu förundras han
över den familj
han ändå skapat
Att en rädd
och kall varelse
som han
fick en ny chans
Nu är det lyckan
som borrar sig in




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 10:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Guds kärlek - som är den högsta och enda obesmittade formen av kärlek - tror och hoppas allt.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta