Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veronica Maggio kommer olägligt.


Nu kom verkligheten ifatt er igen
Ni bråkar
Skriker
Hårda ord förorenar den nyvädrade luften
Jag hör er
Här uppifrån mitt rum
Min fristad


På radion spelas en trallvänlig låt med Veronica Maggio
Olägligt
Tragkomiskt
Jag flinar snett
Det gör inte ni




Fri vers av Linn G
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-18 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G