Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers, symbolik


Båten läcker

BÅTEN LÄCKER

Båten läcker
då sprids känslan svårt
hålla alla i hand om ryggen

redan när sprickorna kom
började en del se om sitt eget

sprickorna sprider sig
snabbt och långsamt
ner och upp, åt sidan

osynlig lag Rädde sig den som kan
väl synlig högst upp




Fri vers av Kristin Allwood
Läst 96 gånger
Publicerad 2012-07-18 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Allwood