Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar på mörkrets ljus

jag väntar på honom,
som ska komma in i mitt liv,
likt ett stjärnfall på min beckmörka himmel.

han som störtar in i mitt liv,
när jag anar det som minst.

han som gör varje dag till något underbart,
perfekt.
göra varje dålig dag bra.
lysa upp min vardag och förgylla varje sekund.

famlar just nu i mörkret,
hittar inte ut.

väntar på honom som hjälper att hitta vägen ut.

så kom och ta ut mig i ljuset
och visa mig alla världens färger.




Fri vers av Konstanzia
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia