Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk har svårt med livspusslet för att gå på anhörigas begravning




Drive-in-begravning

Jag utför begravningar dygnet runt

att behöva ta ledigt från jobbet är strunt

Jag fixar kista blommor ja allt

se bara till att liket är kallt

Släng den döda i bakluckan och kom hit

i priset ingår mat öl vin och sprit

En man i prästkläder läser några väl valda ord

sen sitter ni ner till dukat bord

Efter en timme är allting klappat och klart

jag fakturerar visst är det jävligt smart.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstod det som att du är begravningsentrepnör,ett yrke som många kanske känner är "skumt". Men jag måste säga att det finns en nästintill poetisk stuk över arbetet,atr arbeta så nära döden...måste verkligen ge upphov till komplexa tankar om att "existera"!En fin och välformulerad text föresten!
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver