Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 89 (Lycka är...)

 

 

Lycka är när

livet ler

och

omfamnar dig

 

Men det är som med rättvisa

att båda kan komma och gå

på ett ögonblick

eller stanna

en längre

stund

 

Därför är de så

värdefulla

att vi önskar att de

dröjer sig kvar

i våra sinnen

i vårt liv




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-18 22:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag tycker om den här texten, känns som att det förgängliga är en gåva
2012-07-24

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tack för en stund av glädje och lycka
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström