Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lackröda pumps II

Jag hör dina skor, de klapprar i takt med mina hjärtslag
Som hoppar och studsar i min bröstkorg
Bakom mitt pansar av leenden och skratt
och blygsamt nedslagna ögon

Den nervösa lilla fågel som hyperventilerar i mina lungor
Kikar aldrig fram bakom avslappnad attityd och brännande besserwissrighet
Förutom när jag är svag, och skäms och sörjer
och annat sånt som mänskor gör

Fjärilarna i min mage fladdrar upp en storm
Men de dränks i kaffet och göms i självsäkerhet

Vem behöver veta vad man ska göra långt i framtiden?
Jag har planerat nu.




Fri vers av eliza
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza