Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Rouge \'\"fashion show\"


Rouge


Vacker snö
Kall snö

flyger in. Genom mitt fönster.

där jag står.
med min röda näsa.
Och tittar ut.

Rouge ljuder.
Och jag får insperation.

Jag ser det;
hur jag sätter mig ner
med mitt ritblock
och får fram mina tankar och fantasier.
Helt inne i mig själv.

Doften av min rökelse,
och ljudet av ett vidöppet fönster som slår.

Snön är ganska vacker, ändå.




Övriga genrer av Arnella
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-02-06 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella