Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Agens.


Fatbursparken, Stockholm.




och andetagen darrade

medan nimbostratus

spådde min framtid


denna man i tvivelaktigt människomaterial

som utan darr på sin röst

döpte mig i sprit och saliv


'dessa hjärtslag

ska du vara försiktig med'

sjöng han med bruten röst


ackompanjerad av åska

från den gråtvåta himlen

följde jag ljuset







Fri vers av Johannes
Läst 558 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-06 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert slut på en vacker dikt.
2012-12-07

    ej medlem längre
stämningen lindar in mig totalt. och det känns mjukt och fint.
2012-11-23

  Nanna X
skön
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes