Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 90 (När är det lagom egentligen?)

 

 

Värsta torkan på femtio år

i mellanvästern i USA

Värsta översvämningarna

i mannaminne

på många andra håll

även i Sverige

 

Även om vi upplever

en verklig klimatförändring

så undrar man stilla

varför det inte är lagom

lite mer lagom

ofta




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-19 16:21



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Precis nu sprak en stor bit av glaciären på Grönland på 250 km och snurrar omkring Canada.
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström