Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 92 (Poeter.se ska uppdateras - Hjälp!!!)

 

 

Oj oj oj

poeter.se ska uppdateras

i tre hela dagar

 

VAR ska jag skriva då?

 

Tapeterna?

Bordsduken?

Garageporten?

Badrumsväggen?

 

Ska jag behöva köpa

sprayfärg och

ge mig ut

på stan?




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-19 16:48



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
facebook och twitter!
2012-07-19

  träsnidaren
hahahah...ja det blir tuft...!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström