Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde poeten lugnat sig ...




... men nu ger jag upp denne person

som beteer sig skrikande och fräsande med sin högre makt

Adjö!




Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-19 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin