Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter regnet

vi lämnar avtryck när vi går

spår av liv

minnen

 

men det är också allt som blir kvar

 

 

i luften är det stilla

 

vi dröjer kvar ännu en stund

till sista andetaget av den som minns

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-20 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan