Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske har jag inte trampat sönder de brödsmulor din själ lade framför vägen ; du trodde att jag skulle snubbla i dina spår likt den blinde, men ögonblicken fryste till och blev till revor att besöka , ett sätt att bli människa, att födas, att bli til


Läster av vår själ

Tiden hasar efter och den knakar

jag vet den låter

har ett ljud

Livsremmen knyter sig runt magen

ljudet av hur lädret släpper

finner motstånd inom mig



människan, den karga knappa

brister ut i klagorop


varför låter hennes klagan

när den blivit allt för stor


mänsklig själ den studsar evigt

mot de berg som sällan hör


men du hör min stilla vädjan


och du ser min sorgsna själ


hjärtats fibrer knyts till vingar

färdas åter

där vi är




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-22 22:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
känns som ett känslomässigt efterspel...vågor som ännu slår in och gör saker...friheten randas
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP