Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör

Vem ger mina ord en återklang större än
det jag först visste att säga
Vem lyssnar så djupt att till och med min tystnad
klingar
Vem anar i mig rymder tillräckliga att våga slunga sina egna ord
med kraft




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-22 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra! Man frestas att hoppas att denne "vem" är någon inom dig själv. Så kan det ju vara!
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi