Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allvar blir ditt

Stelnad sitter du

Inom svartvitt fotografi




det verkliga så undertecknat



I väggarna dig omger knakar

evigt




rester av det mänskliga i

människan






i hunger stillad skaver

åter själen



likt ett skavsår


det mänskliga blir märkbart


evigt oläkt



I ögonlock som sluter

finns vårt jag





Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-22 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP