Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan med den sorgsna blicken.

Han vände sig långsamt mot ljudet,nyfiken på vem som skapat detta klagande läte.Det visade sig vara en ung kvinna med långt kopparfärgat hår som räckte till midjan.De ljusgröna ögonen glänste av sorg.Axel kände hur hjärtat började pulsera av smärta.Vem var hon?När han försiktigt frågade tystnade klagosången och kvinnan fäste blicken på Axels ansikte.Sedan försvann hon i ett moln av tjock rök.Vad var detta?Var hon i själva verket ett spöke som återupplevde något fruktansvärt som hade hänt i livet?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 06:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"The blurred girl", som John Foxx sjöng.

You have a way with words, Neon Girl.
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta