Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri vers


Tvivel

Såg tvivel

siluetter

resa bort

aldrig komma fram

kanske komma fram




Fri vers av Kristin Allwood
Läst 89 gånger
Publicerad 2012-07-23 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Allwood