Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri vers


Flodbädd-blodbädd, Riverbed

FLODBÄDD – BLODBÄDD

Eufrat och Tigrits flodbädd
Då grönskande frodig flodfåra
Idag av andra gjord till blodbädd
full av de civilas osinbara tröstlösa tårar
utsatta för ofattbart kusligt kränkande

RIVERBED – BLOODBED

The riverbeds of Eufrat and Tigrit
Once greenish lush riverbanks
Today by others made to bloodbeds
ful of civilians´ unstoppable inconsolable tears
exposed to unbearable ghastly outrage




Fri vers (Fri form) av Kristin Allwood
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Allwood