Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en lycklig barndom

Jag hade en lycklig barndom
och det är jag väldigt tacksam för
För barndomen är något
jag aldrig kan komma tillbaka till..
Nej,endast en gång är man barn
på den här jorden
Mina tonårsår var både bra och dåliga
Alla hormoner flippade ur
I gymnasiet blev man retad...
Men jag överlevde!
Jag var seg och envis!
Nu är jag 26 år
och i november
ska jag fylla 27
Jag är fortfarande ung
Jag lär mig fortfarande
Och ärligt talat
så trivs jag med mitt liv
Att jag är den jag är
Unik och nyfiken
Nej,de kan aldrig
få mig att ge upp
hoppet om den här världen
Det finns mycket vackert kvar
Jag är en optimist i grund och botten




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 10:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart, Neon Girl!
Även jag fick uppleva en underbar barndom.
Visst, jag var outsidern i byn, avvikaren o s v. Men min barndom var ljus.

2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta