Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

När jag låg på knä
fastfrusen i lera,
fick du konturer
gick runt mig i cirklar.

En ansiktslös undran
i skuggan bakom mig.
En trappa av luft
som lyfter och bär mig.
Hur högt kan jag komma?

Snart svävar jag tyngdlös
i rymden mot solen.
Sen sotig och svedd, med vidöppen mun,
jag sväljer hett solstoft och rämnar av liv.




Fri vers (Fri form) av Ailap VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-25 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ailap VIP